Filtrare produse

Marimi disponibile v

Oferte speciale

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Bijuterii Aur Exista 18 produse.

Aurul este un metal care inspira seductie, eleganta si fascinatie. Aurul galben, datorita stralucirii si culorii sale, mereu a fost asociat cu cele mai puternice simboluri din lume: lumina, soarele, ascensiunea etc.

Cei care poarta o bijuterie din aur impun prosperitate si confera ideea ca sunt persoane aparte, cu stil.

Aurul este asociat cu diferite metale pentru a-i conferi diferite culori:
Aurul Galben: este cea mai intalnita si raspandita culoare a aurului care inspira caldura si senzualitate.
Aurul Alb: datorita stralucrii aparte, bijuteriile din aur alb inspira ideea de modern, energic, noncomformism si in acelasi timp foarte elegant.
Aurul Rosu: deoarece este o culoare romantica, bijuteriile din aur rosu sunt purtate in special de femeile care doresc sa inspire feminitate si gingasie.
Aurul Negru: deoarece este o culoare mai rar intalnita la bijuteriile din aur, inspira extravangata si diferentierea fata de ceilalti.

In calitate de client, e bine de stiut ca marcajele obligatorii de pe bijuteriile din aur reprezinta finetea (585, 750, 999, etc) sau numarul de carate (14K, 18K, 24K, etc).

Majoritatea clientilor ce doresc bijuterii pe viata se orienteaza catre cele din aur datorita rezistentei indelungate a acestora; in plus, o bijuterie din aur poate fi privita ca o investitie ce poate fi transformata in valoare monetara la un moment dat.

Magazinul de bijuterii aur online Green Style va pune la dispozitie o gama vasta de bijuterii din aur accesorizate cu cristale Swarovski si alte pietre pretioase sau semipretioase precum si verighete din aur de cea mai buna calitate.

Persoanelor cu un buget restrans, le recomandam colectia de bijuterii din argint 925 placate cu aur de 24K – este ultima tehnologie in materie de bijuterii, avand un raport calitate-pret foarte bun!

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber