Filtrare produse

Oferte speciale

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Swarovski Exista 636 produse.

Adevarata istorie a Brandului Swarovski

Totul a inceput in 1892 cand Daniel Swarovski, impreuna cu cei trei baieti ai sai, a deschis o fabrica de taiat cristale, idee de afacere bazata pe prima sa inventie, o masina de taiat si fatetat cristale cu o precizie perfecta. In apropierea orasului Innsbruck, in Wattens se afla atat fabrica Swarovski cat si Muzeul Swarovski. Pe scurt, cristalele Swarovski sunt realizate industrial din sticla optica de cea mai buna calitate, avand taieturile, fatetele si muchiile extrem de fine ce creaza un efect de stralucire datorita captarii luminii si a redarii acesteia intr-o multitudine de culori.

Brandul Swarovski a avut o evolutie ascendenta, in special in ultimii ani, cand pe toate buzele erau cuvintele „bijuterii Swarovski”.

Dupa analize indelungate, s-a ajuns la concluzia ca aceste cristale polifatetate au un rol in arta Feng Shui in sensul ca pe langa stralucirea lor si impactul pe care il creaza, transmit o energie pozitiva prin lumina pe care o reflecta dupa ce o capteaza.

Cristalele Swarovski sunt folosite de specialisti si designeri din diferite domenii: vestimentar, cosmetica, estetica, etc dar in special pentru bijuterii si articole decorative.

Pe langa cristalele Swarovski, sub acelasi Brand simbolizat de  lebada alba ce exprima frumusete, gratie si eleganta, se comercializeaza atat perle cat si margele, o notiune mai putin stiuta.

Cum recunoasteti un cristal Swarovski autentic fata de unul fals?

Puteti observa aceasta diferenta analizand mai multe aspecte:

- Cristalul Swarovski va straluci mai intens, mai puternic decat o imitatie a acestuia

- Cristalele Swarovski stralucesc din toate unghiurile

- Toate cristalele Swarovski din acelasi model sunt perfect identice, uniforme datorita tehnogiei avansate de prelucrare a acestora

- Privit in interior, un cristal Swarovski nu trebuie sa aiba goluri de aer

- Fatetarea cristalelor Swarovski este similara cu cea a diamantelor daca cristalul se priveste de sus

Green Style Collection - Branding Partner of SWAROVSKI® ELEMENTS - Company's ldentification No. 184 0509

Fabrica Swarovski din Wattens, Austria realizeaza doua tipuri de cristale:

1) Cristale folosite pentru propriile bijuterii ale Brandului Swarovski, bijuterii prezente in orice magazin Swarovski Butique, realizate in atelierul Swarovski cu bazele corespunzatoare conform designerilor Swarovski

2) Cristale vandute colaboratorilor adica reseller-ilor si celor care au dobandit titlul de Branding Partner of SWAROVSKI® ELEMENTS ce realizeaza bijuterii sub propriul Brand, in cazul nostru Green Style®, unde bijuterii sunt realizate folosind imaginatia propriilor designeri si baze sau furnituri corespunzatoare.

In ceea ce priveste Swarovski Romania, Green Style Collection este Branding Partner of SWAROVSKI® ELEMENTS si realizeaza bijuterii de cea mai buna calitate din aur, argint, argint placat cu aur de 24K si argint placat cu rodiu, baze accesorizate cu diverse forme si culori de cristale Swarovski. Gama de bijuterii Swarovski online comercializate sub brandul Green Style® se caracterizeaza prin inventivitate, originalitate, calitate superioara si nu in ultimul rand, preturi accesibile. Designerii specializati in domeniul bijuteriilor, realizeaza bijuteriile folosind tehnologii avansate, fiind mereu in pas cu moda si cu stiinta in vederea crearii de bijuterii din ce in ce mai bune calitativ, fapt dovedit si sustinut de certificatul de garantie, autenticitate si conformitate ce insoteste fiecare bijuterie. Satisfactia si multumirea clientilor reprezinta cheia succesului, premiza pe care se bazeaza intreaga echipa a SC Green Style Collection SRL.

Pe langa bijuterii, Green Style® se evidentiaza prin articole decorative (ceasuri, vaze si platouri pictate manual de artisti) accesorizate cu cristale Swarovski, lustre cu cristale Swarovski, putand decora la comanda orice alt obiect (haine, incaltaminte, mobila, etc)

Societatea Green Style Collection SRL efectueaza bijuteriile pe baza licentei de autorizare a efectuarii de operatiuni cu metale pretioase si semipretioase nr 8361 emisa de ANPC si pe baza faptului ca este Branding Partner of SWAROVSKI® ELEMENTS - Company's ldentification No. 184 0509.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber