Filtrare produse

Marimi disponibile v

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Cercei Exista 298 produse.

Cerceii sunt un arsenal pentru orice femeie si fac parte din elementele esentiale unei tinute obligatorii!

Incepand din antichitate aceste bijuterii erau considerate un accesoriu chic, elegant si erau un must-have fara de care femeia era considerata complet dezbracata!

Pentru a pune in evidenta atat bijuteria cat si ochii, cerceii ar trebui alesi in functie de forma fetei:
Daca ai o fata rotunda evita sa porti cercei rotunzi sau de dimensiuni foarte mari, opteaza in schimb pentru cercei lungi sau de o forma patrata pentru efectul de alungire a fetei.

Pentru acelasi efect asupra fetei se recomanda si bijuteriile cu forma de triunghi, octagon si lacrima. Acest gen de bijuterii sunt recomandate si pentru femeile care au fata alungita pentru a oferi un efect de echilibru al fetei. Pentru fetele alungite si inguste sunt perfecti si cerceii voluminosi de tip candelabru.

Pentru fata cu forma patratoasa se recomanda cerceii rotunzi, ovali sau de tip tear pentru a oferi un efect de rotunjire si alungire in acelasi timp.

Daca doriti sa va puneti in evidenta culoarea ochilor alegeti o culoare in contrast cu acestia!

In functie de vestimentatie, cerceii trebuie alesi cu mare atentie: daca doriti sa purtati o rochie cu decolteu, cel mai potrivit ar fi o pereche de cercei cat mai simpli, cu un singur cristal!
Femeile cu un decolteu mai generos pot opta si pentru o pereche de cercei tip candelabru pentru a le conferi si mai multa feminitate!

Daca aveti o tinuta deja incarcata de diverite strasuri, paiete sau pietre, cea mai buna optiune este o bijuterie cat mai simpla si de o culoare crystal (alb).

Daca vorbim despre corset, atunci perechea potrivita ar fi voluminoasa, cromatic in contrast cu vestimentatia, dar se potrivesc la fel de bine si cerceii mici dar care sa va ofere un plus de stralucire!

Pentru viitoarele mirese cerceii trebuie alesi in conformitate cu rochia pentru o complementare perfecta, de aceea va recomandam sa vorbiti mai intai cu unul din consilierii nostri!

Indiferent ca sunt cercei din argint, cercei din aur sau cercei placati cu aur, ei sunt si vor fi mereu printre optiunile de cadouri bijuterii pentru persoanele dragi.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber