Filtrare produse

Marimi disponibile v

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Butoni Exista 6 produse.

Butonii sunt un accesoriu discret, elegant si plin de stil pentru orice barbat indiferent de varsta sau ocupatie!

Acest accesoriu a aparut in perioada secolului al XIV-lea cand regele Ludovic isi inchidea maneca camasii cu ajutorul butonilor. In acea perioada, butonii erau fabricati dintr-un material asemenator sticlei.

O camasa accesorizata cu butoni va fi plina de eleganta, va da o nota de rafinament si mult bun gust. De asemenea, butonii pot fi un cadou deosebit pentru un viitor mire, pentru sot sau iubit sau chiar un cadou exceptional pe care sa vi-l faceti dumneavoastra insiva.

In acest caz, Green Style va pune la dispozitie o gama deosebita de butoni realizati cu cristale Swarovski.

Pentru acest accesoriu exista camasi speciale cu o manseta dubla care se pliaza si este fixata de butoni. Aceste camasi sunt diferite de cele clasice deoarece nu au nasturi si sunt considerate mult mai elegante tocmai datorita faptului ca trebuie completate cu o pereche de butoni.

Pot fi purtati atat la tinutele formale cat si la tinutele casual. Sunt un accesoriu elegant care poate fi usor adaptat oricarei conjucturi! La tinutele formal-elegante se recomanda alegerea unor butoni in maxim 2 culori si de o forma simpla pentu un impact mai mare. Pentru tinutele informale nu exista nici o regula de accesorizare, fiecare are frau liber sa isi puna in evidenta acest accesoriu dupa cum doreste, dar pentru o discretie mai mare si placuta mai mult ochiului, butonii, de obicei, se asorteaza cu celelalte accesorii (ceasul, cravata sau batista de buzunar).

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber