Filtrare produse

Oferte speciale

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Bijuterii Exista 552 produse.

"O femeie adevarata nu poarta bijuterii false." - George Budoi, Aforisme (2008)

Istoria bijuteriilor este o carte plina de semnificatii si simboluri a carei poveste continua si astazi. Cum detaliul face diferenta in design, exact asa fac si bijuteriile diferenta in tinuta. O bijuterie poate transforma o rochie simpla intr-una plina de farmec.
Posibilitatile sunt variate, in functie de gusturile fiecarei persoane, se pot alege bijuterii impunatoare, sau delicate, fine, colorate sau neutre, in functie de zodia personala si de ce nu, in functie de moda si sezon. Ocazia este la fel de importanta, o bijuterie cu care mergem la o nunta, de exemplu, este diferita de accesoriile pe care le purtam la o tinuta office.

Un rol foarte important il are metalul din care este realizata bijuteria, aceasta poate fi din aur, argint, rodiu, platina, etc, rol ce este in relatie direct proportionala cu bugetul persoanei respective. Luand in calcul acest subiect sensibil, Green Style este producatorul unei game de bijuterii din argint 925 placate cu aur de 24K al caror raport calitate – pret este exceptional.

O alta colectie a designerilor Green Style este gama de bijuterii din argint 925 placate cu rodiu (metal pretios, mai rezistent ca argintul, la fel de stralucitor ca acesta dar antialergic pentru persoanele sensibile la argint, ce impiedica innegrirea bijuteriilor)

Pe langa metalul din care sunt fabricate, se pune accentul si pe pietrele semipretioase, pretioase sau cristalele cu care sunt realizate majoritatea bijuteriilor. Green Style, in calitate de Branding Partner of SWAROVSKI® ELEMENTS - Company's ldentification No. 184 0509, realizeaza bijuteriile in special cu cristale Swarovski originale din Austria.

Alegerea si accesorizarea bijuteriilor in functie de personalitate, corp si tinuta este o adevarata arta ce poate face minuni si te poate transforma intr-o stralucitoare zeita a frumusetii putand sa te diferentiezi de cei din jur prin originalitate capatand o noua identitate.
Bijuteriile raman in continuare baza feminitatii, a elegantei si a delicatetii. Mesajul transmis de acestea este unul clar: trebuie sa fie placute, sa acompanieze cromatica tinutei si sa impresioneze!

Pentru majoritatea persoanelor, bijuteriile reprezinta o comoara, purtand aceste accesorii de mare valoare, le creste increderea in sine, au o stare de bine, fiindu-le conturata personalitatea in ochii celor din jur. Deci, un accent pus pe calitate, va fi un plus de valoare pentru posesorul sau posesoarea unei bijuterii pretioase!

De asemenea, bijuteriile pot infrumuseta si pot accentua partile cele mai frumoase ale corpului precum ochii. De aceea, multe femei opteaza pentru alegerea unei perechi de cercei sau a unui colier cu un cristal sau pietricica verde in cazul in care aceasta are niste ochi verzi superbi, tocmai pentru a-i scoate in evidenta si pentru a-i asocia cu niste accesorii de aceeasi nuanta.

Oferind cadou o bijuterie, intotdeauna vei inspira trandrete si rafinament! Aici, un rol foarte important il are ambalajul bijuteriei (cutia si punguta), acesta trebuie sa fie corespunzator brandului de unde s-a achizitionat cadoul astfel incat prima impresie sa fie una de "WOW"!

O tema importanta in domeniul bijuteriilor este legata de originalitatea si calitatea bijuteriilor. Este foarte important sa verificati marcajele obligatorii de pe obiectele ce va incanta ochiul pentru a evita falsurile care, din pacate, s-au dezvoltat rapid pe piata bijuteriilor. La fel de important este si certificatul de garantie, autenticitate si conformitate pe care il primiti in momentul achizitionarii oricarei bijuterii. In acest caz, bijuteriile marca Green Style sunt marcate corespunzator metalului folosit, fiind realizate conform licentei de autorizare a efectuarii de operatiuni cu metale pretioase si semipretioase nr 8361 emisa de ANPC. Fiecare client primeste certificat de garantie in care sunt mentionate si instructiunile de intretinere si de folosire a bijuteriilor.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber