Filtrare produse

Marimi disponibile v

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Seturi bijuterii Exista 35 produse.

Bijuteriile iti pot oferi un plus de stralucire, iti pot completa tinuta sau iti pot evidentia trasaturile si personalitatea!

Un set de bijuterii va scoate din orice incurcatura. Majoritatea persoanelor opteaza pentru culori neutre, usor de asortat oricarei tinute dar sfatul designer-ilor Green Style este sa va axati pe culori vii, frumoase, care sa va reprezinte deoarece va aduc veselie, optimism si va ajuta sa iesiti din anonimat!

Green Style va invita cu drag sa accesati pagina dedicata seturilor de bijuterii realizate din diverse metale accesorizate cu minunatele si stralucitoarele cristale Swarovski ce au devenit un must-have al zilelor curente!

Seturile de bijuterii din argint pot fi oferite drept cadou rudelor, prietenelor, cunostintelor, colegelor, sefei, etc; indiferent de ocazie, vor fi alegerea clasica dar mereu potrivita! Persoanelor moderne le recomandam sa poarte seturi din argint placat cu aur sau seturile din argint placat cu rodiu, fiind ultimele noutati in materie de bijuterii.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber