MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Cercei cu pene Exista 36 produse.

Cerceii cu pene au fost pentru prima data introdusi ca accesorii in domeniul vestimentar in sezonul de toamna 2011 dar si-au pus amprenta in stilul contemporan abia in 2013, odata cu dezvoltarea excesiva a stilului boho!

Acestia sunt perfecti pentru sezonul rece fiind un must-have pentru orice femeie deoarece vor fi mereu in voga!

Daca esti o femeie indrazneata ce doreste sa isi impuna feminitatea si originalitatea, alege o pereche de cercei realizati cu pene si accesorizati cu cristale Swarovski pentru un plus de rafinament si complexitate!

Datorita cromaticii penelor si stralucirii cristalelor, acesti cercei pot fi asortati la o tinuta de tipul “little black dress” sau la o tinuta cat mai simpla. Cu siguranta te vor scoate in evidenta si iti vor da o nota de eleganta si gratie in fata tuturor, castigand admiratia sau invidia prietenelor, colegelor, etc. 

Colectia de bijuterii realizata cu pene si cristale Swarovski, avand accesorii din argint 925 de cea mai buna calitate, face parte din proiectul Green Style de a oferi doamnelor si domnisoarelor o gama de bijuterii extravagante, la moda, unice, pentru a le contura intr-un stil elegant, armonios si frumos caracterul puternic.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber