MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Bijuterii argint placat cu aur 24K Exista 50 produse.

Designerii Green Style au fost primii care au introdus bijuteriile din argint placat cu aur de 24K pe piata din Romania. Aceste bijuterii reprezinta o combinatie unica, perfecta, ideala din punct de vedere calitativ superior dar si din punct de vedere al pretului, fiind alegerea optima pe timp de criza!

Prelucrate in atelierul propriu cu ajutorul echipamentelor de inalta tehnologie, bijutierii Green Style raspund de rezistenta in timp a acestor bijuterii, responsabilitate atestata si prin Certificatul de garantie ce insoteste fiecare bijuterie in parte.

Bijuteriile din argint placate cu aur de 24K Green Style sunt recomandate pentru tinute elegante, casual, office dar si pentru nunta, datorita multitudinii de baze cu inchizatori diferite, forme diversificate si  marimi diferite! Accesorizate cu cristale Swarovski de marimi si culori diferite, gama de bijuterii realizata din cercei, pandantive, coliere, butoni, bratari, etc va satisface gusturile tuturor in materie de bijuterii!

Bijuteriile din argint placat cu aur reprezinta o alegere perfecta pentru cadouri, indiferent daca sunt pentru persoanele dragi sau corporate. Acele persoane vor sti exact cat de mult ii pretuiti si ii respectati! Efectiv, reactia acestora va fi "WOOOOW!!!!" datorita combinatiei de aur (metal nobil, pretios) cu stralucitoarele cristale Swarovski!

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber