MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Bijuterii argint placat cu rodiu Exista 17 produse.

Probabil ca te intrebi "De ce argint placat cu rodiu?" Este foarte simplu. Aceasta colectie de bijuterii din argint placat cu rodiu s-a nascut din dorinta de a oferi o solutie viabila problemelor provocate de bijuteriile din argint (innegrire rapida, alergii provocate persoanelor sensibile, rezistenta slaba, etc). Rodiul este un metal pretios, putin mai inchis la culoare decat argintul dar mult mai rezistent ca acesta si fara sa provoace alergii.

 Drept urmare, daca te numeri printre persoanele ce prefera argintul in locul altor metale, bijuteriile din argint 925 placat cu rodiu vor rezista mult mai mult in timp fara a mai fi nevoie sa le curati cu diverse metode (solutie speciala de curatat argintul, pasta de dinti, etc).

Bijuteriile din argint placat cu rodiu accesorizate cu cristale Swarovski sunt la moda, mai bine zis, un "must-have" al oricarei doamne sau domnisoare, combinandu-se foarte usor cu diverse tinute, de la cele casual, la cele elegante sau de birou datorita multitudinii de culori ale cristalelor Swarovski.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber