Filtrare produse

Marimi disponibile v

Oferte speciale

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Inele - Verighete Exista 42 produse.

Inelul este o bijuterie ce accentueaza sensibilitatea, aducand persoanei ce il poarta o continua stare de liniste si de buna dispozitie, fiind un accesoriu vizibil mereu chiar de catre posesoare.

In functie de degetul pe care il porti, inelul poate transmite un mesaj indirect:

Daca inelul este purtat pe degetul cel mare - semnifica pretuirea si devotamentul posesoarei fata de familie sau parinti;
Inelul pe degetul aratator reprezinta afectiunea si legatura profunda pe care o ai fata de frati si surori;
Purtat pe degetul mijlociu, inelul devine un talisman protector care emana energii pozitive, fiind in conformitate cu starea ta de spirit;
Pe degetul inelar arata devotamentul fata de partenerul tau;
Inelul purtat pe degetul mic arata iubirea fata de copii.
In Egiptul Antic inelul era oferit drept ca un semn al infinitului si de cele mai multe ori era inscriptionat cu o cheie care reprezenta protectia continua.
Un inel poate avea si semnificatii profude, ca cel de logodna. In Grecia Antica se ofereau inele de logodna si se purta pe degetul inelar deoarece se credea ca are directa legatura cu inima si deoarece acel deget era reprezentat de Afrodita, zeita dragostei.

Verighetele, la randul lor, sunt simbolul iubirii. Acestea simbolizeaza euforia inceputului, fascinatia provocata de dragoste, vesnicia si implinirea sufleteasca.

Green Style va invita sa accesati gama de inele cu cristale Swarovski de diferite nuante si marimi dar si subcategoria de verighete din aur de cea mai buna calitate.

In tabelul atasat, in functie de dimensiunea in mm a circumferintei degetului vs diametrul unui inel similar potrivit pe acel deget, sunt marimile internationale in materie de inele si verighete.
Marime-Dimensiune, Inele si verighete 

2.1 Inele de logodna

Orice femeie isi asteapta la un moment dat ACEL inel! Inelul de logodna reprezinta un semn al dragostei unui cuplu, al faptului ca o femeie si un barbat sunt intr-o relatie serioasa si sunt fericiti urmand sa faca pasul urmator, acela al casatoriei celor doi.

In trecut se obisnuia ca si femeia si barbatul sa poarte inel de logodna ca semn al angajamentului unuia fata de calalalt, in prezent barbatul daruieste femeii inelul drept cadou alaturi de cuvintele célèbre "Vrei sa fii sotia mea?"

Majoritatea inelelor de logodna sunt din argint sau aur alb accesorizate cu pietre cubic zirconia (CZ) – inlocuitorul diamantului, cristale Swarovski sau diamante.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber