Filtrare produse

Oferte speciale

MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Cadouri Exista 680 produse.

Cadourile reprezinta pe scurt ceea ce se primeste si se daruieste in dar. Un cadou il puteti primi sau darui unei persoane dragi cu diferite ocazii: 8 Martie, Craciun, zi de nastere, onomastica, etc dar acest lucru nu inseamna ca nu puteti face acelasi lucru in orice alta zi banala, fara nicio semnificatie aparte. Practic, nu trebuie sa aveti un motiv anume pentru a va exprima sentimentele de iubire, pretuire si recunostinta fata de fiintele importante din viata dvs.

Pe langa acest tip de cadouri, mai exista si cadouri corporate ce sunt primite vs oferite intr-un cadru oficial, in cadrul companiei in care lucrati. Motivul acestor cadouri il reprezinta respectul, recompensarea si motivarea angajatilor din partea conducerii organizatiei. Ce-i drept, ocaziile sunt mai rare: cel mai probabil, 8 Martie si Craciun.

Cadouri bijuterii argint sau cadouri bijuterii aur sunt cele mai bune idei la care te poti gandi cand trebuie sa surprinzi in mod placut o persoana, mai ales daca este o doamna sau domnisoara!


Magazinul online de bijuterii Green Style, in calitate de Branding Partner of Swarovski Elements, va pune la dispozitie o gama diversificata de bijuterii sub diverse forme si culori ce pot fi oferite in dar oricui doriti.

Realizate cu baze de cea mai buna calitate si ambalate frumos, Bijuteriile Swarovski marca Green Style vor impresiona in mod placut persoana pe care vreti sa o surprindeti cu un astfel de cadou.

  • Green Style Collection
  • Oliver Weber