MAGAZINELE NOASTRE!

Buletin de stiri

Mentiuni Legale:

 

Acest site este detinut, operat si mentinut de catre:

SC Green Style Collection SRL

CUI : RO27950614
Reg. com.: J40/751/2011
Strada Vasile Lascar, Nr 5-7, Sector 2, Bucuresti

Numele site-ului, insemnele grafice precum si textele continute de site-ul www.greenstylecollection.ro sunt marci inregistrate in proprietatea SC Green Style Collection SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Site-ul greenstylecollection.ro a fost creat in totalitate de catre SC Green Style Collection SRL, iar programatorii, designerii si copywriterii companiei au depus efort in crearea si mentinerea unui website de calitate. Din acest motiv fiecare text si imagine de pe acest site sunt protejate de: Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Periodic folosim instrumente automate de cautare pe internet a textelor si imaginilor detinute de noi, cerand celor care le-au copiat (din pacate acest fenomen este destul de raspandit) sa le inlature cat de repede posibil. Daca acest lucru se intampla, vom lua masuri legale.
Folosim licente Digimarc.com si Copyscape.com pentru a proteja textele si imaginile utilizate pe site, prezentand dovada copyrightului materialelor folosite pe site.

Din experienta companiei in asemenea cazuri de incalcare a copyright-ului, am decis ca rezolvarea amiabila cere prea mult timp si energie, astfel toate cazurile de acest gen vor fi imediat inaintate companiilor de avocatura partenere.

Vom actiona in justitie companii sau persoane fizice care prin rea vointa sau necunostinta de cauza folosesc texte sau imagini create de noi, fara sa fi primit un acord in scris pentru dreptul de folosinta.
Bijuteriile comercializate de greenstylecollection.ro sunt creatii originale dezvoltate si patentate de  SC Green Style Collection SRL fiind unic distribuitor al acestor produse in Romania.

In cazul in care doriti sa deveniti distribuitor al acestor produse in Romania, ne puteti contacta la:

Departament Marketing:
Tel: 0737364367
Mail: marketing@greenstyle-collection.ro


  • Green Style Collection
  • Oliver Weber